Returul produselor

Cumparatorul poate anula comanda in termen de 24 de ore de la primirea mesajului generat automat pentru confirmarea comenzii dumneavoastra.

Produsele pot fi returnate doar in cazul in care ajung deteriorate la destinatar (defect de fabricare, lipsa unei sau mai multor placi, placile sunt ciobite sau sparte). In cazul de fata SC COMPOSITOS PREST S.R.L. se angajeaza sa suporte costurile de transport. 

 

1. Politica de retur

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform OUG 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, consumatorul beneficiaza de 14 zile calendaristice pentru a se retrage

(perioada de retragere) din contract fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat costurile suplimentare.
 
Perioada de 14 zile calendaristice intra in vigoare din momentul din care clientul intra in posesia fizica a prosusului si/sau produselor.

Conditii generale pentru returnarea produselor:

Urmatoarele tipuri de produse nu pot fi returnate:

 

2. Returnarea contravalorii produsului:

- dacă toate criteriile de retur sunt îndeplinite, îţi vom returna contravaloarea cash sau în contul tău din bancă, în funcţie de modalitatea folosită la cumpărare.

Rambursarea banilor se face in cel mai scurt timp de la transmiterea solicitarii cumparatorului de returnare si receptionarea fizica a produselor in punctul de lucru cu adresa Bvd. 21 Decembrie 1989 nr. 114, Cluj-Napoca, dar nu mai tarziu de 14 zile calendaristice, fara alte cheltuieli suplimentare (comisioane) in afara  cheltuielilor directe de returnare a produselor care se vor scadea din pretul platit (costurile aferente serviciului de curierat nu sunt returnabile).

 

3. Transport / Livrare

Transport gresie, faianta si cadite de dus

Pentru categoria de gresie si faianta transportul acestor produse se va discuta telefonic deoarece se va tine cont de:

Transport mobilier

Pentru categoria de mobilier preturile estimative in functie de greutate sunt urmatoarele:

Nota: Pentru stabilirea unui pret informativ asupra unui produs trebuie sa luati in considerare numarul de cutii pe care il gasiti in descrierea fiecarui produs.

Aceste preturi au caracter informativ, stabilirea pretului exact se va face prin contact telefonic.