You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Ce înțelegem noi prin DESIGN PROFESIONIST, la Premium Ceramics?

Publicat de: Claudiu Publicat: 29.08.2018 Vizualizari: 71 Comentarii: 0

Discuții despre design putem găsi oriunde, chiar sute. Pe forumuri de specialitate, site-uri de construcții și design interior, bloguri ale designerilor etc. Însă, fiecare dintre noi avem o altă percepție asupra designului. El este cu adevărat o artă. Însă oare este înțeleasă de toată lumea la fel? Nicicum. 

Unii înțeleg prin design forme, alții văd statistica și cifrele și complexitatea unui desen tehnic, alții văd doar schițe și planuri, unii văd frumusețe, unicitate. Ce vedem însă noi, la Premium Ceramics, prin design? 

Designul pentru noi înseamnă un cumuli de factori, prin care noi reușim (sau cel puțim încercăm - dar noi spunem că reușim, pentru că ne străduim de fiecare dată) să transformăm habitatul tău în locul pe care să-l numești "Acasă". Fie că discutăm despre materiale de calitate, despre tehnici de design avansate, despre modele și despre culori, ele trebuie sa se reîntrunească într-un pattern final, care să genereze unicitate și căldură unui spațiu. 

Iar toate acestea nu le putem realiza singuri! Nu putem ajunge să creăm un spațiu care să ne ofere totul (confort, siguranță, eficiență la costuri, frumusețe, lux etc) fără a apela la specialiști din domeniul designului. Tocmai pentru că nimeni nu le știe pe toate în lume, nici noi - de altfel - nu le știm pe toate... Tocmai de aceea, pentru noi DESIGNUL PROFESIONIST tocmai a mai căpătat o formă în ultima vreme. O formă pe care ți-o punem și ție la dispoziție. 


Ce înseamnă designul mai nou pentru noi?

Designul înseamnă să îți oferim acces la acei specialiști care să-ți transforme habitatul cu adevărat. Și atunci facem cu adevărat acest lucru, prin noile colaborări pe care le legăm cu designeri pasionați și talentați, care să-ți ofere consultanță, să ne ajute pe noi să-ți creăm produsele perfecte conform nevoilor tale, acei designeri care să ofere o viziune proaspătă, plină de ingeniozitate, proiectelor noastre. 

Asta facem mai nou la Premium Ceramics. Legăm parteneriate cu designeri specialiști care să ne arate CE, CUM, CÂT, UNDE e nevoie pentru ca tu să te bucuri de un produs final perfect. 

Despre asta am mai scris și aici. Este vorba despre un nou proiect în cadrul căruia am hotărât să adunăm împreună cât mai mulți oameni curajoși și dornici să promoveze frumosul. În același timp, dorim să ne aducem în discuție și noile noastre produse premium - cădițele de duș - pe care le găsești pe site și menționate în articolul din link, dar și chiuvetele premium din materie primă de cea mai mare calitate. 

O întreagă gamă de produse noi prin intermediul cărora oamenii vor putea lucra și amenaja căsuțe noi, moderne, luxoase... cu ceea ce reprezintă un factor extrem de important din linia de design - produsele de accesorizare, mobilierul. 


Designul nu reprezintă doar planuri și teorii - designul este și ceea ce pui în practică

Și mai ales CU CEEA CE PUI ÎN PRACTICĂ. Da, în opinia noastră, designul este compus și de produsele pe care le alegi pentru a-ți mobila și utila casa. Nu poți pune unelte vechi în mâna unui designer pentru a-ți croi o invenție nouă, așa cum nu-ți poți mobila casa cu mobilă veche, ponosită, pentru a pretinde lux. Așadar, treaba noastră, a specialiștilor de la Premium Ceramics, este să legăm colaborări cu designeri profesioniști care te vor ajuta cu sfaturi și consultanță de specialitate, dar și să oferim acestora resurse și produse profesionale pe baza cărora să creeze cele mai frumoase proiecte pentru clienții finali. 


Ce părere ai de inițiativa noastră. Pentru tine ce înseamnă designul profesionist? 

Comentarii

Scrie Comentariu