You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Premium Ceramics - proiecte surpriză - Ce pregătesc specialiștii?

Premium Ceramics - proiecte surpriză - Ce pregătesc specialiștii?

Publicat de: Claudiu Publicat: 25.08.2018 Vizualizari: 287 Comentarii: 0

De fiecare dată când redecorăm sau când ne hotărâm să amenajăm casa, cu toții căutăm soluții arhitecturale cât mai frumoase. Designul este cel care impresionează și formează tuturor musafirilor prima impresie despre habitatul nostru.

Însă, acest lucru se extinde la mai mult decât o schemă de culori, un obiect abstract plasat în casă sau schimbarea modului în care ne aranjăm mobila. Arhitectura și designul unei locuințe pleacă cu adevărat de la materia primă folosită... de la texturile pe care le prezintă fiecare material...

Aici putem crea cu adevărat opere de artă în casa noastră. Texturile, asortarea culorilor și forma construcției conferă baza oricărui plan măreț de arhitectură.

Iar apoi accesorizarea, mobilarea și utilarea spațiului reflectă iubirea noastră față de detalii. Aici putem aduce cu adevărat finețea în prim plan. În momentul mobilării, pictăm casei un nou suflu și împrăștiem energiile ce ne vor înconjura pentru perioada următoare.

Mobilierul dă nu doar clasă, acesta oferă și suflet locuinței în care ne pregătim să sălășluim împreună cu cei dragi. Tocmai de aceea, la Premium Ceramics, am început să gândim cu un pas în față. Vrem să fim mereu mai rapizi decât trendurile, mai axați pe design și arhitectură și nu dorim să reprezentăm un simplu magazin online cu produse de remodelat / redecorat casa. 

 

Care sunt soluțiile noastre în această direcție?

În primul rând, nu ne vor mai fi străine colaborările cu diferiți designeri și arhitecți din domeniu. Premium Ceramics are în desfășurare o mulțime de parteneriate cu astfel de specialiști, parteneriate care se vor dezvolta în colaborări extrem de utile pentru noi, dar mai ales pentru tine.

Ei vor ști ce să aleagă pentru tine și pentru casa ta,  iar odată cu produsele noastre, vei putea primi și consultanță de specialitate.

În același timp, ne axăm mai mult pe materiile prime, așa încât gama de elemente din Pizarra va fi scoasă la înaintare. Acest element, despre care am scris mai multe și aici, reprezintă cu adevărat caracterul PREMIUM de la Premium Ceramics.

Mergând în această direcție, produsele pe care vi le recomandăm vor fi și ele evidențiate mai mult.

 

Ce produse dorim să scoatem în evidență?

O primă gamă de produse pentru care Premium Ceramics merită să fie pe harta magazinelor premium, este gama cădițelor de duș. Avem o varietate de modele, premium, cu un standard de calitate garantată de specialiști, de la modul de proiectare, până la materialul folosit și chiar prețul afișat pe site – acestea fiind extrem de accesibile, în raport cu nivelul de calitate.

Pentru a descoperi gama de cădițe de duș Premium Ceramics, puteți intra pe acest link: plăci de duș Premium Ceramics.

Acestea nu sunt însă singurele produse pe care ne vom axa în continuare. Însă, pentru a menține suspansul și pentru a-ți hrăni un pic curiozitatea, celălalt produs magnific la care facem referire va fi prezentat în articolul următor.

 

Fii cu ochii în patru pentru a afla ce alte produse recomandă arhitecții și designerii specialiști, colaboratori ai Premium Ceramics! 

Comentarii

Scrie Comentariu