You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Despre Noi

 

PREMIUM CERAMICS

Construirea unei case necesită timp! Același timp pe care specialiștii Premium Ceramics l-au investit în cercetare și în dezvoltarea unor produse de calitate, care să satisfacă nevoile și cerințele fiecărui client.

Cu ani de experiență în câmpul arhitecturii și domeniului de construcții și amenajări, am realizat că etapa de construire a unei case înseamnă muncă, însă etapa de decorare înseamnă artă. De aceea, scopul Premium Ceramics a fost întotdeauna să pună la dispoziția clienților un pachet complet de servicii și produse caracterizate prin finețe, calitate și inovație.

 

 

 

 

Produsele Premium Ceramics

Am pornit pe acest drum mizând pe comercializarea de gresie, faianță și obiecte sanitare din pizzara.

Axându-ne exclusiv pe nevoile clienților noștri, am înțeles în scurt timp că pachetul de servicii complete pentru renovarea unei locuințe este ceea ce mulțumește cu adevărat un client.

Așadar, Premium Ceramics s-a extins, iar prin intermediul unor designeri și constructori colaboratori, acum reușim să oferim și produse de mobilier dezasamblat, urmând în scurt timp să demarăm și comerțul cu uși de interior.

 

Filosofia Premium Ceramics

Misiunea noastră este să oferim un standard înalt de calitate a produselor și serviciilor de amenajări interioare.

Premium Ceramics îți dorește să aducă în fiecare locuință un suflu nou și profesionist, bazat pe luxul și pe eficiența unor produse de maximă calitate din gama Pizzara.

În ceea ce privește divizia de mobilier și uși de interior, ne dorim ca pe viitor să acaparăm cu gama noastră diversificată de produse întreaga plajă a nevoilor unui client. Astfel, vom acoperi toate categoriile de amenajare interioară căutate.

Tocmai de aceea, viziunea pe termen lung este de a oferi un pachet întreg de servicii de arhitectură, design și construcții, prin intermediul unor produse de cea mai înaltă calitate și cu ajutorul unor experți în domeniul construcțiilor și arhitecturii.

Cu ce suntem diferiți?

Am ales să readucem la viață un concept al secolului XIX și să-l implementăm în fiecare proiect în parte.

Ne dorim să facem asta într-o manieră modernă, profesionistă și eficientă, bazându-ne complet existența și activitatea pe filosofia Arhitectului – Antreprenor.

Cu alte cuvinte, avem ca scop final să satisfacem nevoile clientului, urmărind optimizarea cheltuielilor în cel mai atent mod. Oferim ceva diferit în raport cu toți concurenții noștri, nu doar raportat la calitatea produselor!