You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Avantajele produselor din gama pizarra

Avantajele produselor din gama pizarra

Publicat de: John Publicat: 13.05.2017 Vizualizari: 444 Comentarii: 0

Atunci când dorești să-ți renovezi casa sau în momentele în care dorești să construiești una nouă, costurile sunt destul de ridicate, iar o bună parte din acestea sunt reprezentate de costul materialelor.

Când plătești aceste materiale te aștepți și la anumite standarde de calitate, nu? Ei bine, trebuie să știi că nu toate materialele pot să-ți satisfacă nevoile și să-ți atingă aceste standarde.

De asemenea, vei observa tot în această etapă a cumpărării materialelor de construcție că nu tot ce este scump este de calitate. Tocmai de aceea, cel mai bine este să te documentezi înainte, iar în momentul achiziționării materialelor, să fii asistat de un meseriaș în construcții.

Acesta va ști exact ce să urmărească și va observa imediat avantajele și dezavantajele în ceea ce privește alegerea unui produs. Astăzi, dorim să te învățăm și pe tine câteva avantaje ale gresiei și faianței pizarra. Iată de ce ar trebui să alegi această gamă pentru remodernizarea locuinței!

Care sunt avantajele produselor din gama Pizarra?

Pizarra este o rocă sedimentară, extrem de dură. Aceasta poate fi extrasă sub formă de plăci. Plăcile sunt constituite din foi de pizarra presate. Această rocă poate conține, de asemenea, variabile cantități de quartz și alte minereuri.

Rezistența

Această rocă este extrem de rezistentă, deși are o compoziție argiloasă. Gresia realizată din plăci de pizarra va avea o durabilitate extrem de mare. Astfel, primul avantaj al gresiei și faianței din pizarra este rezistența.

De asemenea, gresia realizată din pizarra permite porțelanarea, tratarea chimică și termică, iar acest proces aduce cu sine o serie de avantaje.

O gresie porțelanată este perfectă pentru a fi utilizată în exterior, pentru pavaje și pentru placarea unor zone expuse la îngheț și la schimbări drastice de temperatură.

Așadar, pizarra este o rocă rezistentă la apă, fiind antiabrazivă, ceea ce înseamnă că gresia porțelanată realizată din plăcile de pizarra nu se va măcina și nu îți va crea probleme dacă va fi supusă la condiții de umezeală în timp.

Acest lucru este perfect, atunci când te gândești la decorarea unei băi cu astfel de plăci.

Rezistența la schimbul de temperatură

Un alt avantaj al gresiei și faianței din gama pizarra este rezistența la schimbul de temperaturi. Vei putea folosi astfel faianța pizarra pentru a placa pereții bucătăriei.

Nu vei avea nicio problemă cu aburii și cu temperaturile generate de aparatura de gătit. Nu vei avea surpriza desprinderii plăcilor, ca în cazul unor produse ieftine.

Nu în ultimul rând, trebuie să știi și faptul că gresia și faianța din gama pizarra este neabsorbantă și ignifugă. O astfel de gresie este perfectă pentru placarea piscinei, spre exemplu, deoarece nu absoarbe apa. Acest lucru este un avantaj extraordinar și dacă ne gândim la băi, deoarece gresia nu va păstra umezeala.

Concluzia...

Indiferent că dorești să modernizezi casa în interior sau că dorești să o înfrumusețezi în exterior, gama de produse pizarra poate fi folosită cu succes în ambele situații, garantându-ți o durabilitate crescută și scăpându-te de principalele probleme, precum umiditatea și dezlipirea de pe perete datorită temperaturii.

Dacă și tu consideri că aceste avantaje sunt importante pentru tine, alege inteligent materialele de construcție ce urmează să le achiziționezi. Alege faianța și gresia sau cădițele de duș din gama pizarra!

Comentarii

Scrie Comentariu