You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Subcategorii

Comoda X-01 este una moderna si practica, cu 3 usi, dimensiunea acesteia o face ideala pentru plasarea in orice camera. DIMENSIUNI: Latime..
Cere Ofertă
Comoda X-02 are un design modern cu 3 usi si 4 sertare, oferind mai multe spatii de depozitare pentru dumneavoastra. DIMENSIUNI: Latime: 1..
Cere Ofertă
Comoda X-03 este ideala si pentru camera de zi, avand un design modern care combina culorile alb cu stejar. DIMENSIUNI: Latime: 180cmAdanc..
Cere Ofertă
Comoda X-04 este ideala si pentru camera de zi, avand un design modern care combina culorile alb cu vintage. DIMENSIUNI: Latime: 180cmAdan..
Cere Ofertă
Comoda X-09 prezinta un design elegant si finisat in textura stejarului. Cele 2 usi ofera impreuna cu cele 4 sertare spatii de depozitare foarte uti..
Cere Ofertă
Comoda X-12 prezinta un design elegant si finisat in texturile stejar si pin. Cele 3 usi ofera impreuna cu 1 sertar spatii de depozitare foarte util..
Cere Ofertă
Comoda pentru hol Z-06 este ideala pentru a depozita pantofii dumneavoastra datorita celor 3 compartimente. Aceasta piesa de mobilier este nu doar u..
Cere Ofertă
Comoda pentru hol Z-01 are 2 usi care va ajuta sa va ordonati pantofii dupa bunul pac. DIMENSIUNI: Latime: 60cmAdancime: 24,2cmInaltime: 82..
Cere Ofertă
Cere Ofertă
Raftul E-02 prezinta un design modern si original, in forme neregulate. Este ideal pentru a fii plasat pe perete sau pentru a delimita unele saptii ..
Cere Ofertă
Cere Ofertă
Raftul E-03 prezinta un design modern si original, in forme neregulate. Este ideal pentru a fii plasat pe perete sau pentru a delimita unele saptii ..
Cere Ofertă
Cere Ofertă
Raftul E-04 prezinta un design modern si original, in forma de scara. Este ideal pentru a fii plasat pe perete sau pentru a delimita unele saptii in..
Cere Ofertă
Cere Ofertă
Raftul E-05 prezinta un design modern si original, in forma de zig-zag. Este ideal pentru a fii plasat pe perete sau pentru a delimita unele saptii ..
Cere Ofertă