You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Comoda X-01 este una moderna si practica, cu 3 usi, dimensiunea acesteia o face ideala pentru plasarea in orice camera. DIMENSIUNI: Latime..
Cere Ofertă
Comoda X-02 are un design modern cu 3 usi si 4 sertare, oferind mai multe spatii de depozitare pentru dumneavoastra. DIMENSIUNI: Latime: 1..
Cere Ofertă
Comoda X-03 este ideala si pentru camera de zi, avand un design modern care combina culorile alb cu stejar. DIMENSIUNI: Latime: 180cmAdanc..
Cere Ofertă
Comoda X-04 este ideala si pentru camera de zi, avand un design modern care combina culorile alb cu vintage. DIMENSIUNI: Latime: 180cmAdan..
Cere Ofertă
Comoda X-09 prezinta un design elegant si finisat in textura stejarului. Cele 2 usi ofera impreuna cu cele 4 sertare spatii de depozitare foarte uti..
Cere Ofertă
Comoda X-12 prezinta un design elegant si finisat in texturile stejar si pin. Cele 3 usi ofera impreuna cu 1 sertar spatii de depozitare foarte util..
Cere Ofertă
Comoda pentru hol Z-06 este ideala pentru a depozita pantofii dumneavoastra datorita celor 3 compartimente. Aceasta piesa de mobilier este nu doar u..
Cere Ofertă
Comoda pentru hol Z-01 are 2 usi care va ajuta sa va ordonati pantofii dupa bunul pac. DIMENSIUNI: Latime: 60cmAdancime: 24,2cmInaltime: 82..
Cere Ofertă
Cere Ofertă
Comoda pentru hol R-02 este una moderna si foarte utila. Aici puteti stoca pana la 12 perechi de pantofi in spatele unei singuri usi, iar cele 2 raf..
Cere Ofertă
Cere Ofertă
Comoda pentru hol R-03 este perfecta pentru a da un stil elegant intrarii in casa. Sertarul iti ofera spatiu pentru lucrurile pe care trebuie sa le ..
Cere Ofertă